Ook in het seizoen 2020-2021 zal OK de borst van het tenue van NAC sieren. Het contract tussen NAC en hoofdsponsor OK is met één jaar verlengd, met een optie voor nog een jaar. Algemeen directeur Luuc Eisenga maakte de verlenging van de hoofdsponsor zojuist bekend op de nieuwjaarsreceptie van de Parel van het Zuiden.

Algemeen directeur Luuc Eisenga: “De verlengde samenwerking met OK is een bouwsteen in de verdere ontwikkeling van onze club. Al jaren is NAC de ontmoetingsplaats voor supporters en sponsoren. Dat een groeiend, Bredaas bedrijf als OK ons zo vroeg te kennen geeft te willen verlengen geeft ons veel vertrouwen.”

Directeuren Jan Willem Westerhuis en Rik de Leeuw den Bouter van OK: “Het hoofdsponsorschap en de samenwerking met NAC is ons tot op heden erg goed bevallen. In de gesprekken die wij de afgelopen periode met NAC hebben gevoerd hebben wij een goed beeld gekregen van de koers die de club de komende seizoenen wil varen. Door nu al duidelijkheid te geven richting volgend seizoen spreken wij ons vertrouwen uit en we kijken er naar uit om samen met NAC voort te bouwen aan onze gezamenlijke ambitie om verder te groeien.”