B0 tanken aan de pomp bij OK

Met OK X-Drive® Pure Diesel bieden wij de bewuste dieselrijder het beste van het beste. We combineren in deze brandstof namelijk onze X-Drive® premium additieven met pure diesel (B0). Dit resulteert in een product met alleen die toevoegingen die de prestaties van de motor positief beïnvloeden. Daar wordt de motor pas echt blij van. En dat merkt u:nog meer vermogen, nog minder verbruik. B0 of B7? De meeste dieselbrandstoffen in Nederland die aan de pomp verkrijgbaar zijn, bevatten tot 7% biocomponent. Ze zijn te herkennen aan de code B7. In onze OK X-Drive® Pure Diesel hebben we deze toevoeging achterwege gelaten (B0). Hierdoor blijft de motor nog schoner en verbeteren de prestaties. OK X-Drive® Pure Diesel kan zonder problemen gebruikt worden in plaats van (of in combinatie met) B7 brandstoffen.

Meer vermogen, toch minder CO2
Hoewel er geen biocomponent aan OK X-Drive® Pure wordt toegevoegd, wordt de CO2 uitstoot wel degelijk verminderd; door namelijk alleen additieven toe te voegen die beter zijn voor de motor, wordt het verbrandingsproces efficiënter en is er per gereden kilometer minder brandstof nodig. En de CO2 die wel wordt uitgestoten? Die compenseren we.

CO2 compensatie – zo werkt het
Ieder jaar brengen wij in kaart hoeveel liters OK X-Drive® Pure Diesel er in totaal op onze stations getankt is en op hoeveel CO2 uitstoot dit neerkomt. Deze uitstoot, ofwel CO2 emissie, compenseren wij vervolgens door te investeren in gecertificeerde duurzame energieprojecten. Hierdoor is er per saldo sprake van een CO2 neutrale brandstof.

Hier tankt u B0 aan de pomp: