Denk Power. Tank Pure.

Benzine- en dieselrijders die het beste uit hun motor willen halen en dus ook het belang van een schone motor kennen, tanken bij OK. Onze ‘Pure’ brandstoffen – te herkennen aan de zilvergrijze stickers op de pomp –  bevatten namelijk alleen die toevoegingen die de prestaties van uw motor ten goede komen. Zo blijft de motor van uw vrachtwagen, bus, bestelwagen, auto en tweewieler schoner en kan de brandstof efficiënter verbrand worden. Met als gevolg meer vermogen terwijl u minder verbruikt.

Voor de benzinerijder: OK SuperPlus 98 Pure

Heeft uw voertuig een benzinemotor die wat ouder is, specialer, gevoeliger of optimaal moet presteren, dan is Euro 95 lang niet altijd de meest geschikte brandstof. Dit komt door het octaangetal (95) van de benzine, maar ook door de hoeveelheid (bio-)ethanol (tot 10%) die hieraan wordt toegevoegd. Omdat we het belangrijk vinden dat onze producten goed voor elke motor zorgen, hebben wij OK SuperPlus 98 Pure aan ons assortiment toegevoegd: een benzine met een hoger octaangetal (98), zonder ethanol.

Lees meer…

Voor de dieselrijder: OK X-Drive® Pure

Met OK X-Drive® Pure Diesel bieden wij de bewuste dieselrijder het beste van het beste. We combineren in deze brandstof namelijk onze X-Drive® premium additieven met pure diesel (B0). Dit resulteert in een product met alleen die toevoegingen die de prestaties van de motor positief beïnvloeden. Daar wordt de motor pas echt blij van. En dat merkt u:nog meer vermogen, nog minder verbruik. B0 of B7? De meeste dieselbrandstoffen in Nederland die aan de pomp verkrijgbaar zijn, bevatten tot 7% biocomponent. Ze zijn te herkennen aan de code B7. In onze OK X-Drive® Pure Diesel hebben we deze toevoeging achterwege gelaten (B0). Hierdoor blijft de motor nog schoner en verbeteren de prestaties. OK X-Drive® Pure Diesel kan zonder problemen gebruikt worden in plaats van (of in combinatie met) B7 brandstoffen.

Lees meer…