Altijd OK

Altijd lekker onderweg. Dat is de missie van OK. Wij zorgen voor de brandstof van uw voertuig, vaartuig en machine en leveren de juiste smeerolie voor nagenoeg iedere toepassing. Zo hoeft u nooit lang stil te staan en kunt u altijd vooruit. Met uw gezin, op weg naar oma. Met uw binnenvaartschip, onderweg naar de volgende bestemming. En met uw vrachtwagen, tractor, motor of tijdens het productieproces.

Net als u zijn wij altijd in beweging. Ons netwerk tankstations is een van de snelstgroeiende in Nederland. Ons eigen assortiment smeermiddelen en koelvloeistoffen van hoge kwaliteit, onze organisatie 100% Nederlands. De lijnen zijn kort, onze ideeën vooruitstrevend. Moderne stations, uitdagende ontwerpen. Met oog voor detail én onze klanten. Heerlijke koffie en verse broodjes. We dragen sportend Nederland een warm hart toe. En met Breda als thuisbasis zijn we trotse hoofdsponsor van NAC.

Sinds 2004 is Catom in Nederland eigenaar van het van oorsprong Zweedse merk OK. De eerste OK tankstations werden in 2006 geopend. Daarna volgden er snel meer. Vandaag de dag telt Nederland zo’n 100 zowel bemande als onbemande OK tankstations. Daarnaast heeft OK Nederland eigen tankwagens, verkoopkantoren en distributiecentra, zodat we dagelijks ook een groot aantal zakelijke klanten van zowel brandstoffen als smeermiddelen (bulk en verpakt) kunnen voorzien.

Voor zakelijke klanten is OK verkrijgbaar via OK Oliecentrale en OK Marine. Klik hier voor een overzicht van de verkoopkantoren of maak direct een online account aan.

OK, al jaren een begrip

OK is van oudsher een begrip als betrouwbare leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het van oorsprong Zweedse merk werd reeds in de jaren 50 van de vorige eeuw in Nederland geïntroduceerd.

OK
OK
OK