Morgen staat de halve finale van Keuken Kampioen Play-offs voor de deur. Dan speelt NAC tegen FC Emmen om zondag uit te kunnen komen in de Keuken Kampioen Play-offs finale met als doel een plaats in de Eredivisie. Een spannende allesbepalende avond. Als hoofdsponsor en liefhebber wensen we NAC en haar supporters heel veel succes!

Hoewel we groot vertrouwen hebben in een goede afloop, nemen we het zekere voor het onzekere: morgenavond dragen wij de shirts waarin NAC de eerste vier wedstrijden van dit seizoen genadeloos won. For good luck.

Wil jij ook zo’n lucky shirt? Er zijn slechts 100 van deze shirts gemaakt. Met een zwart OK logo op de borst, met of zonder rugnummer, wel of niet gedragen en sommige zelfs gesigneerd. Jij hebt nu de kans zo’n uniek shirt in je bezit te krijgen en morgenavond te dragen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is:
• tank op donderdag 20 mei minimaal 20 liter brandstof bij een van onze OK tankstations
• neem je kassabon mee
• lever deze diezelfde dag tussen 17 en 19 uur bij ons in
• en kies het shirt van jouw keuze, helemaal gratis
Je vindt ons bij de ingang van de NAC fanshop.

Let op: wees er op tijd bij – wie het eerst komt, het eerst maalt…

All for luck!