Vandaag is het sponsorcontract tussen NAC en haar hoofdsponsor OK wederom met een jaar verlengd, met optie voor nog een jaar. Ondanks de uitdagingen en beperkingen die het huidige speelseizoen met zich meebrachten, blijft de snelgroeiende Nederlandse keten van tankstations de Bredase club onvoorwaardelijk steunen.

Directeuren Jan Willem Westerhuis en Rik de Leeuw den Bouter van OK: “Het sponsoren van een club als NAC past in onze visie om steeds zichtbaarder te worden. Jaarlijks neemt het aantal OK tankstations toe: in Breda alleen al openden we afgelopen jaar alweer ons vierde station. NAC en OK delen de ambitie om te groeien. En dat dit niet altijd van een leien dakje gaat, beseffen we maar al te goed: NOAD – Nooit Ophouden Altijd Doorzetten is ook ons motto. In welke divisie dan ook.”

Algemeen directeur Mattijs Manders: “Onze ambities zijn groot. We hebben een plan dat ons houvast geeft en door de storm loodst. De steun van een organisatie als OK is hierbij onmisbaar. Ik ben trots dat wij ze wederom aan ons hebben weten te binden.”

Foto met dank aan Margret Tielemans.