Op zoek naar een leuke en gevarieerde baan in bouw, horeca of zakelijke dienstverlening? Kom dan a.s. donderdag speeddaten in het stadion van NAC Breda!
Wil je werken voor een groeiend, dynamisch, Nederlands merk? Ben je klantgericht en denk je in oplossingen? Help je mensen graag op- en onderweg? Kom dan op 23 september a.s. tussen 16 en 20 uur naar het Rat Verlegh Stadion (hoofdingang) voor een speeddate met NAC-sponsoren OK Nederland en Bouwbedrijf Vrolijk en ontmoet de baan van je dromen. In de regio Breda zoeken we medewerkers voor onze OK tankstations, shops en bakery’s, zowel fulltime als op oproepbasis. Daarnaast hebben we vacatures voor o.a. een transportplanner en accountmanager. Neem je cv en een goed humeur mee en als het klikt, doen wij je een mooi aanbod én… krijg je twee kaartjes voor NAC – Excelsior.