Wij hebben een bijzondere sponsorovereenkomst gesloten met golfprofessional Darius van Driel.

Als trotse sponsor omarmen wij Darius’ toewijding aan excellentie en zijn ambitie om de top van de golfsport te bereiken.

Darius heeft zijn stempel gedrukt op verschillende internationale toernooien, waaronder het Challenge Tour-circuit en de European Tour. In 2019 verdiende hij zijn speelkaart voor de European Tour door als vijfde te eindigen op de Challenge Tour Rankings. Sindsdien heeft hij op indrukwekkende wijze deelgenomen aan evenementen op de European Tour.

Met vastberadenheid blijft Darius zijn golfcarrière nastreven en vertegenwoordigt hij Nederland met trots op internationale golftoernooien. Momenteel bevindt hij zich in zijn vijfde seizoen op de DP World Tour, en staat op nummer 37 van de Race to Dubai ranglijst. Wij kijken vol verwachting uit naar zijn prestaties en wensen Darius veel succes!