Tank deze maand Pure bij OK en ontvang € 7,50 korting bij The Official F1® Racing Centre in Utrecht

Tank je een van onze Pure brandstoffen voor benzine– of dieselmotoren, dan ontvang je bij iedere tankbeurt op onze bemande stations een kortingscode. Hiermee krijg je maar liefst € 7,50 korting p.p. om met twee personen een uur lang te racen in The Official F1® Racing Centre in Utrecht. Per persoon per race betaal je dan slechts € 17,50 (reguliere prijs € 25,-). Je kunt kiezen uit de F1 circuits van Oostenrijk, Spa en natuurlijk Zandvoort. En tank je vaker, dan race je ze gewoon alle drie.

Je vindt onze Pure brandstoffen op de volgende stations:

Benzine- en dieselrijders die het beste uit hun motor willen halen, tanken bij OK. Onze Pure brandstoffen houden en maken de motor van uw vrachtwagen, bus, bestelwagen, auto en tweewieler namelijk schoner, waardoor deze de brandstof efficiënter kan verbranden. En dat merk je: meer vermogen terwijl je minder verbruikt. Denk Power. Tank Pure.

Racen bij The Official F1® Racing Centre

Ervaren hoe het is om een echte Formule 1-coureur te zijn? Reserveer dan snel jouw OK racesessie. Neem plaats in een van de geavanceerde racesimulatoren en beleef in ongeveer één uur een volledig Formule 1-weekend bij The Official F1® Racing Centre! Zij bieden jou de kans om met de officiële F1-game van Codemasters een Grand Prix te ervaren met alle teams en circuits van het Formule 1-kampioenschap.

Oefen tijdens de vrije training, verover je startpositie tijdens de kwalificatie en race tegen anderen in officiële F1-bolides op officiële F1-circuits. De simulatoren bevatten geavanceerde hardware met levensechte Formule 1-sturen en racepedalen. Tijdens de race ervaar je 4D-elementen zoals wind, rook, lichteffecten en force feedback. Jouw persoonlijke marshall staat daarbij altijd voor je klaar. Na de race ontvang je de uitslag, zodat je nog even jouw rondetijden kunt vergelijken.

Schuilt er een coureur in jou? Laat je zien en maak kans op mooie prijzen!

Heb je tijdens de actieperiode (april en mei) de snelste OK tijd neergezet op een van de geselecteerde circuits, dan win je het volgende:

  • 1e prijs: Race met 20 vrienden jouw circuit naar keuze.
  • 2e prijs: Race & dinerarrangement voor 4 personen (3,5 uur).
  • 3e prijs: Team outfit van jouw favoriete coureur (polo + cap + sleutelhanger).

Bovendien verloten we onder alle deelnemers per circuit een ultiem F1 verjaardagsfeestje voor 10 personen (8-14 jaar).

Zo werkt het:

  • ga in maart 2022 naar een bemand OK tankstation in Nederland en tank OK SuperPlus Pure of OK X-Drive Diesel Pure
  • bij het afrekenen ontvang je een unieke kortingscode
  • klik hier om je kortingscode in te voeren en direct te reserveren – je wordt dan automatisch doorverwezen naar het reserveringssysteem van The Official F1® Racing Centre.
  • kies een OK race op de door jou gewenste dag en tijd
  • vul je naam (jullie namen) in en klik op betaal het speciale OK tarief van € 17,50 p.p.
  • per kortingscode kun je voor maximaal 2 personen met korting reserveren
  • je kunt zo veel kortingscodes verzilveren als je wilt