Klaar om een avondje te juichen voor NAC?

Op deze pagina leggen we uit wat je precies moet doen om kans te maken op 2 gratis kaarten voor een thuiswedstrijd van NAC. Ook vertellen we je welke OK tankstations meedoen aan deze actie, hoe je jouw winnende vouchercode moet verzilveren en wat de bijbehorende actievoorwaarden zijn.

Hoe het werkt

  • Tank 25 liter of meer brandstof ineens bij een deelnemend OK tankstation.
  • Bij het afrekenen aan de kassa ontvang je een speciaal NAC kraslot.
  • Kras het kaartje open. Je ziet direct of je prijs hebt.
  • Heb je gewonnen? Verzilver via de button hier onder je code en ontvang 2 gratis tribunekaarten.
  • Geen prijs? Niet getreurd, je mag zo vaak meedoen als je wil. Iedere tankbeurt van minimaal 25 liter telt!

Deze actie loopt van 1 januari tot 1 mei 2023 en geldt voor alle thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, met uitzondering van NAC – Willem ll.

Let op: kaartverkoop start steeds twee weken voorafgaand aan de wedstrijddag – eerder kunnen er voor een wedstrijd geen toegangskaarten besteld of codes verzilverd worden. Ervaar je desondanks toch problemen met online verzilveren, neem dan even contact op via info@nac.nl o.v.v. de winnende krascode en een korte toelichting.

HEB JE GEWONNEN? Verzilver dan hier je vouchercode:

Deelnemende tankstations

Voor deelname aan de actie ben je gedurende de openingstijden van de shops van harte welkom bij de volgende OK tankstations:

  • OK Claudius Prinsenlaan, Breda
  • OK Zwijnsbergenstraat, Breda
  • OK Teteringsedijk, Breda
  • OK Hoezaar, Zegge

Je herkent deze tankstations aan de speciale NAC pomp. Voor de actie maakt het niet uit aan welke pomp je tankt. Er is één pomp bestickerd, maar alle brandstofpompen mogen gebruikt worden om deel te nemen aan de actie.

Let op! Het onbemande tankstation aan de Haagweg doet dus niet mee.

Je vouchercode verzilveren

Voor het verzilveren van de vouchercode klik je op onderstaande button. Selecteer een thuiswedstrijd en log in of maak een account aan. Kies twee tribuneplaatsen en ga door met je bestelling. In het overzicht ‘Jouw bestelling’ voer jouw winnende actiecode in bij het veld ‘actiecode’. Je verzilvert je code door op de gele button te klikken. Vul vervolgens jouw gegevens in en rond je bestelling af. Je ontvangt een mail met daarin je tickets.

Let op: het verzilveren van de vouchercode kan enkel via de website van NAC en pas twee weken vóór de wedstrijddag. Dus NIET aan de kassa van een OK tankstation of eerder.

Problemen met online verzilveren? Stuur dan een mail naar info@nac.nl o.v.v. de krascode en een korte toelichting.

Veel plezier bij NAC!