Zo krijg je 5 cent korting per liter met je NAC seizoenkaart

Ook dit seizoen (2021/2022) is jouw NAC seizoenkaart geld waard. Tank je namelijk bij OK, dan krijg je op vertoon van je NAC seizoenkaart extra korting, bovenop de altijd al scherpe pompprijs. Oók op onze premium brandstoffen. Op dit moment is dat in Breda zelfs 5 cent per getankte liter. Dat is pas scoren! Zo werkt het:

  1. Ga naar een van onze OK tankstations in Breda
  2. Voer eerst de NAC seizoenkaart in
  3. Je kaart wordt aanvaard
  4. Voer betaalpas en pincode in
  5. Kies brandstof en pomp
  6. Tank je bij een van onze bemande tankstations, toon dan je NAC seizoenkaart aan de kassamedewerker vóór het afrekenen
  7. Hoeveel extra korting je hebt gekregen, zie je op de kassabon

Veelgestelde vragen:

Wat is de pompprijs?

De pompprijs is de literprijs die je ziet staan op onze pompen en op de prijszuil bij de OK tankstations. Deze prijs is gebaseerd op de dagelijks wisselende OK adviesprijs en bevat vaak al een aanzienlijke korting. NAC seizoenkaarthouders ontvangen nog eens een extra korting van minimaal 5 cent op de vermelde pompprijs.

Moet ik een account aanmaken om korting te kunnen krijgen?

Nee, het is niet nodig om een account bij OK aan te maken. De NAC seizoenkaart is al geactiveerd om als kortingskaart te kunnen gebruiken bij OK.

Ik heb geprobeerd met de NAC seizoenkaart met korting te tanken, maar de pas wordt niet geaccepteerd. Wat moet ik doen?

Als de NAC seizoenkaart niet werkt, komt dit in principe door een probleem met de kaartlezer (dit komt sporadisch voor en wordt altijd snel opgelost), of de magneetstrip op de seizoenkaart is defect. Ligt het aan de seizoenkaart, dan kan deze altijd bij NAC omgeruild worden.

Kan ik met de NAC seizoenkaart alleen in Breda met korting tanken?

De NAC seizoenkaart geeft recht op extra korting bij alle vier OK tankstations in Breda. Buiten Breda krijg je met de NAC seizoenkaart alleen korting bij de bemande OK tankstations. Op de prijszuil staat dan vermeld dat je korting krijgt met de OK klantenpas.

Werkt de NAC seizoenkaart ook samen met de OK Spaarkaart (voorheen OK Loyaltycard) of OK Tankpas voor bedrijven?

Met de NAC seizoenkaart ontvang je de maximale korting aan de pomp. Je kunt daarom helaas niet ook nog eens gebruik maken van ons spaarprogramma. Ook het gebruik van de OK Tankpas staat hier los van.

Hoe kan ik als bedrijf bij OK met korting tanken?

Voor onze zakelijke rijders hebben we de OK Tankpas, de zakelijke tankpas. Hiermee kun je met korting tanken op rekening en krijg je wekelijks de (verzamel)factuur toegestuurd. De OK Tankpas kun je eenvoudig hier aanvragen.

Waar kan ik met korting tanken in Breda?

Voorwaarden

De NAC-korting wordt automatisch verrekend door voor het afrekenen de geldige NAC seizoenskaart 2021/2022 in te voeren en kan niet gecombineerd worden met andere kortings- of loyaliteitspassen.